HYMER CENTER - Sveriges ledande fullserviceleverantör av husbilar

Våra öppettider just nu

HYMER Center har öppet som vanligt på alla orter och följer noga utvecklingen av COVID-19 (Coronaviruset)

Under de senaste dagarna har vi märkt en ökad efterfrågan på våra produkter via telefon, e-post, chat och hemsida. Våra anläggningar har öppet enligt ordinarie öppettider och eventuella förändringar av det meddelas i realtid via vår hemsida. Vi vill härmed informera om våra rutiner och riktlinjer för att minska smittspridning och göra det bättre för våra kunder och medarbetare.

Vi följer noga händelseutvecklingen av Coronaviruset (COVID-19) och agerar enligt med Folkhälsomyndighetens samt UDs riktlinjer. Ytterligare sanitetsriktlinjer har införts på samtliga försäljningsställen där dörrar, handtag, toaletter, betalterminaler, etc desinficeras flera gånger om dagen. Vi uppmanar alla medarbetare samt kunder med minsta tecken på förkylningssymptom att stanna hemma och vara extra noga med handhygien. Utöver det har vi ökat servicen mot våra kunder, mer om det nedan.

Ytterligare service & tips till dig som kund!


  • Använd vår chat-funktion (bemannad med extra personal för att minska väntetider). Finns under våra fordon i lager.
  • Vi har ALLTID möjlighet att skicka extra bilder och info via mail på våra objekt. Kontakta säljare!
  • Vi kan demonstrera våra fordon över ett videosamtal via mobiler. Kontakta säljare!
  • Vi erbjuder även möjlighet att boka ett enskilt möte/demonstration med en säljare vid en tid som passar dig. Kontakta säljare!

Ta hand om er!

Omtanke för kunden, medarbetarna och företaget