HYMER CENTER - Sveriges ledande fullserviceleverantör av husbilar

Högtryck på husbilar. Köp idag – hämta i morgon

100-tals husbilar i lager för snabb leverans och SUP-Bräda ingår utan extra kostnad

Omgående leverans av ditt drömfordon

Nu är det högsommar i Sverige och det finns massor att upptäcka och uppleva. Eftersom vi vet att din semester är efterlängtad och att tiden är dyrbar har vi har förberett våra husbilar för blixtsnabb leverans. Redan i morgon kan du vara på väg i din nya husbilsdröm. Fråga oss så berättar vi mer. 

Svalka dig i HYMER Centers Strandbar

Resan mot äventyret börjar i ”Strandbaren” som under kampanjen finns på varje HYMER Center. Här träffar du en semesterkonsult (läs säljare) som hjälper dig att hitta rätt fordon och upplägg. Vi bjuder på svalkande is-té och snacks och delar med oss av den kunskap och erfarenhet som vi byggt upp under 50 år i branschen.

SUP-bräda på köpet

Under hela kampanjen skickar vi med en uppblåsbar SUP-bräda i varje husbil, så redan i morgon kan du slå läger på din favoritstrand och paddla ut på vattnet i högsommarvärmen.  

Tävla om fina priser – ny ”tipspromenad” varje vecka

Vi finns i hela Sverige från Umeå i norr till Lomma i söder så du har alltid en vän på vägen. Oavsett vart du hamnar kan du under hela sommaren delta i vår husbils-quiz, som är en typ av tipspromenad i mobilen. Ladda ner appen Raceone och ta chansen att vinna fina priser varje vecka. 

Omtanke för kunden, medarbetarna och företaget