HYMER CENTER - Sveriges ledande fullserviceleverantör av husbilar

HYMER Center nu ISO-certifierade!

I över 50 år har HYMER Center tillhandahållit och servat husvagnar och husbilar på den svenska marknaden. Just nu växer vårt företag snabbare än någonsin vilket innebär stora fördelar för våra kunder. Med våra värdeord ”TRYGGT, TILLGÄNGLIGT och TILLFÖRLITLIGT sedan år 1968” har vi byggt en stabil bas som ligger till grund för strategiska beslut. För att kunna leva upp till och förhoppningsvis överträffa våra kunders förväntan bygger vi nu vidare och tar ett stort kliv in i framtiden.

Som första aktör i vår bransch (oss veterligen) är vi numera certifierade enligt ISO 9001:2015 och 14001:2015. Arbetet med certifieringen har gått rekordsnabbt tack vare hårt arbete samt tidigare upparbetade dokument och rutiner. Certifiering som normalt sett tar ett till två år påbörjades hösten 2021 och blev klar i slutet av mars 2022.

- Vi är stolta över att vi numera är certifierade enligt ISO både i avseende kvalitet och miljö säger Elisabeth Malmqvist som varit drivande i projektet tillsammans med Marcus Engstrand. Hela teamet på HYMER Center har gjort ett fantastiskt jobb och nu fortsätter vårt arbete med att ständigt förbättra våra processer.

HYMER Centers grundare och ägare Aner Engstrand som är initiativtagare till certifieringen ser detta som ett naturligt steg i företagets utvecklig.

- HYMER Center är en trygg och tillförlitlig partner för kunder, leverantörer och personal säger Aner Engstrand. Att göra rätt från början har alltid varit viktigt för oss och vi strävar alltid efter att förbättra vår verksamhet. Inom kort stärker vi dessutom vår tillgänglighet i Sverige med ytterligare ett HYMER Center som blir det sjunde i ordningen. Med placering i Lomma öppnar vi en helt unik fullserviceanläggning med verkstad auktoriserad för Mercedes fortsätter han. Certifieringarna enligt ISO intygar att vi lever upp till de höga krav som ställs både från Mercedes och våra kunder och avseende service, kvalitet och miljö avslutar Aner.

Omtanke för kunden, medarbetarna och företaget