HYMER CENTER - Sveriges ledande fullserviceleverantör av husbilar

HYMER Center köper Caravan Center i Umeå

Nu finns ett HYMER Center i Umeå!

Förvärvet av Caravan Center är ytterligare ett steg i Caravan Trailers långsiktiga affärsidé att ha fullserviceanläggningar med moderna lokaler på strategiska platser i Sverige för husvagnar och husbilar.

Sedan 16 år tillbaka har Lars-Ture Sandström drivit anläggningen Caravan Center tillsammans med fru Cristine Sandström och personal, mycket framgångsrikt och gjort till en av de ledande husvagns- och husbilsåterförsäljaren i norra Sverige. 30 års jubilerande Caravan Center byggde 2013 en ny försäljnings- och verkstadshall på 2700 kvm. I de toppmoderna lokalerna på Västerlätt i Umeå saluförde man husvagnar och husbilar från KABE, Adria, HYMER och Carado.

I och med att Lars-Ture och Cristine valde att sälja företaget till oss i april 2018 finns nu ytterligare ett HYMER Center i Umeå där du som kund kan få hjälp med ditt fritidsfordon. Förvärvet av Caravan Center är ytterligare ett steg i vår långsiktiga affärsidé att ha fullserviceanläggningar med moderna lokaler på strategiska platser i Sverige för husvagnar och husbilar.

Hela den tidigare personalstyrkan med platschef Britt Edlund vid rodret följer med och sköter driften som vanligt. Redan nu har vi valt att förbättra verksamheten ytterligare tillsammans med medarbetarna och från och med första kvartalet 2019 erbjuds FIAT auktoriserad service för alla husbilar. Ett nytt större lager har också byggts för att erbjuda dig ännu snabbare hantering av reservdelar. I.o.m. att KABE och Adria sa upp samarbetet har nya ännu större varumärken introducerats i Umeå. Från och med hösten 2018 saluför vi Dethleffs husvagnar och husbilar, samt husvagnar från HYMERs Eriba. Vi hälsar alla befintliga och nya kunder varmt välkomna till Norrlands ledande husbils- och husvagnscenter. Samt hälsar alla tidigare Caravan Center-kunder välkomna till HYMER Center-familjen där vi kan erbjuda er ett ännu bredare servicenät med marknadsledande varumärken.

Omtanke för kunden, medarbetarna och företaget