HYMER CENTER - Sveriges ledande fullserviceleverantör av husbilar

Vill du jobba på HYMER Center Malmö/Lomma?

Läs mer om varför du bör söka jobb hos oss!

Just nu söker vi medarbetare till vår nya anläggning som väntas bli klar första halvan av 2022 i Malmö/Lomma. Har du vad som krävs för att vara med på vår resa?

Marknadsledande fullservicenät i Sverige

HYMER Center är idag rikstäckande med fullserviceanläggningar i Umeå, Sundsvall, Stockholm Norr, Stockholm Söder, Örebro, Göteborg, Ängelholm och nybyggnation i Lomma. Sedan år 1968 har HYMER Center marknadsfört, sålt och servat husbilar. Frihet, upplevelser, äventyr, avkoppling, tid tillsammans och Sveriges i särklass mest nöjda kunder är den drivkraft som tagit oss framåt i över 50 år.

Stolt importör och märkesansvarig för de ledande varumärkena

Sedan 1991 är vi ensam importör och ansvariga för det ledande premiummärket HYMER på den svenska marknaden. Vi importerar även Carado som ingår i samma koncern samt säljer husbilar från Bürstner, Dethleffs samt husvagnar från Eriba. Våra husbilar tillverkas av Europas främsta aktör Erwin HYMER Group (EHG) som sedan år 2018 ägs av världens största husbilskoncern Thor Industries.Vi samarbetar alltid med de starkaste varumärkena och de största influenserna t.ex. Carola, Mikael Persbrandt, Felix Herngren, Diggiloo, Mix Megapols Fjällkalas för att bara nämna några. Du har säkert sett någon av våra husbilar i TV produktioner som Melodifestivalen, Wahlgrens värld, Bonusfamiljen, Världens Barn, Sommaren med släkten Mäklarna eller i något helt annat sammanhang. Vi lägger stora resurser på samarbeten och PR vilket har gynnat hela branschen, - det har blivit trendigt att åka husbil. Aldrig förr har intresset för en mobil bostad varit så stort och det säljs fler husbilar än någonsin. Bland yngre personer har ”VAN-life” blivit ett allt mer vedertaget begrepp som öppnar upp för camping i en ny dimension.   


Framtidens husbilsleverantör 

Vi har stor respekt för den stora investering som en ny husbil innebär och våra kunder förväntar sig bästa möjliga service. För att bemöta detta tar vi nu nästa kliv och bygger en tekniskt fullfjädrad anläggning som sätter en helt ny standard för branschen. Anläggningen i Lomma blir en av Europas första med auktorisation för både Mercedes-Benz service och Hymer service. Även själva byggnaden är i en klass för sig med, rymd, ljus, påkostade materialval, modern inredning och en verkstad som uppfyller Mercedes-Benz höga krav.Välkommen till ett vinnande team

Nu söker vi dig som vill vara med på en spännande resa, där du får möjligheten att lära dig allt om vår bransch tillsammans med oss. För rätt person finns stora möjligheter att avancera och förverkliga sina drömmar. Hos oss på HYMER Center har du chans att utvecklas i företaget och påverka din egna karriär. Här får du jobba i en omväxlande miljö och med varierande arbetsuppgifter, du tillåts jobba i ett tempo som gör att just du kan leverera kvalitet och skapa nöjd kund. Hos oss finns det tid att göra rätt från början helt enkelt.  Trogna medarbetare värda sin vikt i guld

HYMER Center är en trygg arbetsgivare och har funnits i 53 år och söker alltid långvariga relationer med våra medarbetare. Värt att uppmärksamma är att några av våra medarbetare har jobbat över 25 år hos oss, och vi ser fram emot att få dela ut många ”guldklockor” i framtiden. Vi är stolta över vår historia och där vi är idag.

Vill du göra oss sällskap på vår fortsatta resa med att skapa ett mervärde för HYMER Center och för våra kunder så ska du söka någon var våra tjänster. Som anställd på HYMER Center i Lomma kan du se fram emot att jobba i en toppmodern arbetsmiljö. Hela anläggningen inklusive verkstaden är luftkonditionerad och utrustad med den senaste tekniken på marknaden. 

Vi lever och verkar tillsammans efter mottot att ha en Omtanke om våra kunder, våra medarbetare och företaget.


Just nu söker vi

Certificerad Mercedes-Benz mekaniker/tekniker - Maila rekrytering(snabel-a)hymercenter.se


Vi ser fram emot just din ansökan redan idag. HYMER Center i Malmö/Lomma öppnar under första halvan av 2022 och rekryteringen är löpande.

Omtanke för kunden, medarbetarna och företaget