HYMER CENTER - Sveriges ledande fullserviceleverantör av husbilar

Ny logotype och Caravan Center byter namn

Caravan Center heter nu HYMER Center Umeå

Senast vi på HYMER Center bytte logotype var 2013, och nu är det dags igen. Vår nya logotype är mer inspirerande och speglar vår nuvarande verksamhet bättre än den tidigare. Vårt ledord "Omtanke" genomsyrar den nya logotypen, med omtanke för kunderna, medarbetarna och företaget men också kärleken till naturen. Husbilen erbjuder en unik möjlighet att komma naturen nära, med hemmets trygghet runt knuten och det illustreras med bergen, vägen och vattnet. Bergskedjan återspeglar också vår vilja att alltid utforska nya områden, och inte vara rädda för förändring.

Just nu saluför vi HYMER husbilar, Bürstner husbilar, Dethleffs husbilar och husvagnar, Eriba husvagnar och Carado husbilar alla från Erwin Hymer Group.

I samband med bytet av logotypen kommer Caravan Center i Umeå byta namn till HYMER Center Umeå. Detta för att tydliggöra för våra kunder att vi är ett och samma företag, där våra kunder får hjälp på alla våra orter runt om i Sverige. HYMER Center Umeå är nu FIAT-auktoriserad där våra kunder får hjälp med hela sitt fordon, även i norra delen av Sverige. I övrigt kommer verksamheten att rulla på som vanligt med samma personalstyrka som tidigare.

Omtanke för kunden, medarbetarna och företaget