Chat with us, powered by LiveChat HYMER CENTER - Sveriges ledande fullserviceleverantör av husbilar

Provkörningskampanj!

Provkör marknadens säkraste husbilar från HYMER!

Kanske har du undrat varför Melodifestivalen, Carola, Felix Herngren, Anders Bagge m.fl. väljer just HYMER som husbil av alla husbilsmärken till sina egna resor? Kanske för att HYMER ger en körupplevelse som är närmast det vi ser i moderna personbilar. Att HYMERs helintegrerade husbilar är så extremt tysta att musiken från högtalarna inte dränks av vägljud och motorljud tror vi också är en viktig anledning, speciellt för musikälskare. Superlativen är många, klart står det att HYMER tillverkar Europas säkraste husbilar med sin patenterade PUAL-teknik som gång på gång visar sin enorma styrka i krocksäkerhet och med testvinnande isoleringsvärden.

"Helintegrerade Hymer B-MC 580 är valet för den som gillar att sitta bakom ratten. Rattvinkeln, växlingarna, motorns omedelbara respons och det helt nya komfortinriktade chassit kryddat med mycket av MB-personbilens förarassistanssystem, gör körupplevelsen helt unik i husbilsvärlden."

Boka kostnadsfri provkörning av en HYMER idag, få en present som tack!

Vi är säkra på att du kommer bli ett HYMER-fan efter en provkörning och ger dig därför en bärbar bluetooth-högtalare till sommarens picknickar som tack för hjälpen efter provkörningen! Boka en tid nedan så tar vårt lokala säljteam kontakt med dig och bekräftar tiden. Kampanjen gäller så långt lagret räcker.

Boka provkörning

"Nya Hymer B-Class Modern Comfort är verkligen en komfortabel upplevelse och har de bästa vägengenskaper som Husvagn på Vägs testpatrull någonsin upplev i en husbil."

Omtanke för kunden, medarbetarna och företaget