Örebro, Ängelholm, Stockholm och Göteborg

Våra Husbilsmärken

Våra husbilar


HYMER har sedan husbilarnas begynnelse, för över 50 år sedan, varit marknadsledande och pionjären i branschen. Ingen annat husbilsmärke har sådan tradition, kunskap, säkerhetstänk eller moderna lösningar som HYMER.

Ända sedan 1991 har vi med stolthet salufört HYMER husbilar. Här finns husbilsmodeller i alla klasser, från minstingen Hymer Car till Liner-modeller så som Hymer S-Klass. HYMER är Europas största husbilstillverkare, och varje år tillverkas tusentals fritidsfordon i den toppmoderna fabriken i södra Tyskland. Framgångssagan är lång och oslagbar. Inget annat märke har vunnit lika mycket priser eller husbilsägares hjärtan runt om i världen. Som t.ex. har Hymer B-Klass vunnit årets husbil hela 25 år i rad.

Vi säljer HYMER husbilar hos
Varför skall man köpa en HYMER?

Läs om varför HYMER är Europas marknadsledande husbilstillverkaren i brochyren: Försprång som standard.

Se hela HYMERs modellprogram

Vårt senaste varumärke är Bürstner som precis som HYMER och Carado ingår i Erwin HYMER Group. Bürstner har ett mycket starkt modellprogram med fokus på innovation och komfort, med planlösningar och modeller för det ensamma paret eller för barnfamiljer och allt där i mellan.

Vi säljer Bürstner husbilar hos
Se hela Bürstners modellprogram

Carado ingår även det i Erwin HYMER Group och är koncernens instegsmärke. Med fokus på kvalité och funktion har de husbilsmodeller som passar det ensamma paret, de som tar med sig barn/barnbarnen eller stora familjebilar för stora familjer.

Vi säljer Carado husbilar hos
Se hela Carados modellprogram