Örebro, Ängelholm, Stockholm och Göteborg

Nyheter

Reparationstekniker sökes till Örebro

Husbilsbranschen är en starkt växande framtidsbransch och i media nämns husbilen ofta som lösningen på vårt framtida semestrande och nyckeln till avkoppling i våra hektiska liv. Vi på HYMER Center är med och leder utvecklingen av branschen, och nu behöver vi fler hängivna medarbetare till vårt team. Vill du reparera husbilar från Europas ledande och anrikaste varumärken? Då ska du genast söka tjänsten som reparationstekniker till vår fullserviceanläggning i Örebro.

Hur ser din arbetsdag ut?

Som reparationstekniker på vårt Skadecenter i Örebro kommer du att arbeta med reparation av skador på husbilars bodel av olika märken. Du kommer dagligen att arbete med allt från stora skador så som krockar och påkörningar som kräver väggbyten, till små skador och reparationer på inredning som endast kräver mindre arbete. Jobbet är inte att beteckna som ett bilplåtslagarjobb utan snarare ett arbete som innebär mycket hantverkskonst i materialen trä, plast och aluminium. Ditt arbete är mycket skiftande och varje dag lär du dig nya saker.

Vem söker vi?

Vi tror att du har tidigare yrkeserfarenhet inom finsnickeri, möbelsnickeri eller dylikt. Du känner dig själv som en noggrann tusenkonstnär, är van att arbeta självständigt, och är stolt över din yrkesskicklighet och kvalitetskänsla. Vi söker dig som passar bra in i ett gott gäng, är alltid nyfiken på att lära dig något nytt samt att ge det där lilla extra. Du vill hela tiden lära dig mer och förfina dina arbetssätt och arbeta fram nya metoder som är framtidssäkra och ger högsta kvalitét.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder en heltid/tillsvidare-anställning med fast månadslön. Vi kommer att fortlöpande internutbilda dig på husbilars konstruktion och uppbyggnad, både på vår anläggning i Örebro och på HYMER-fabriken i Tyskland. För mer information om vårt Montage- och Skadecenter i Örebro besök http://www.hymercenter.se/om-hymer-center/montage-och-skadecenter/

Maila in ditt intresse till jobb-hco-reparationstekniker@hymercenter.se

Om HYMER Center

HYMER Center har en årsomsättning idag på över 400 miljoner kronor och är ett av Sveriges ledande företag inom försäljning och fullservice av husbilar med 5 helägda försäljningsanläggningar. Vi har bedrivit vår verksamhet i 50 år sedan 1968 och levererar idag husbilar från HYMER-gruppen – Europas största och anrikaste husbilskoncern. Idag har HYMER Center två anläggningar i Örebro, en i Ängelholm, en i Stockholm, och en i Göteborg. Som kund hos HYMER Center får man hjälp med allt – chassiservice, montering av tillbehör, installation av multimedia och skadereparationer. Vår unika breda kunskap och långa erfarenhet ger en trygghet för våra kunder även efter husbilsköpet. Idag jobbar över 40 medarbetare på våra anläggningar runt om i Sverige.