Örebro, Ängelholm, Stockholm och Göteborg

Nyheter

Servicerådgivare sökes till Örebro

Husbilsbranschen är en starkt växande framtidsbransch och i media nämns husbilen ofta som lösningen på vårt framtida semestrande och nyckeln till avkoppling i våra hektiska liv. Vi på HYMER Center är med och leder utvecklingen av branschen, och nu behöver vi fler hängivna medarbetare till vårt team. Vill du arbeta som servicerådgivare för husbilar från Europas ledande och anrikaste varumärken? Då ska du genast söka tjänsten som servicerådgivare till vår fullserviceanläggning i Örebro.

Hur ser din arbetsdag ut?

Som servicerådgivare till vår verkstad i Örebro kommer du först och främst arbeta med att boka in kunder på service och reparationsjobb på deras husbilar. Du kommer även att arbeta med inrapportering av garantier, beställning av reservdelar samt tillsammans med servicechef fördela jobben mellan våra mekaniker. Arbetet är mycket brett och omväxlande och erbjuder hela tiden nya saker att lära sig. Du måste vara förberedd på högt tempo, många kunder, telefonsamtal och husbilar i absolut världsklass.

Vem söker vi?

Vi tror att du har tidigare yrkeserfarenhet inom kundmottagning, kanske från fordonsindustrin eller liknande. Du är stresstålig, har en kunskap om motorer och chassi och vill lära dig det du inte kan, samt en mycket god datorvana. Men det allra viktigaste är att du vill serva våra kunder på ett proffsigt och engagerat sätt.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder en heltid/tillsvidare-anställning med fast månadslön, efter 6 månaders provanställning. Vi kommer att fortlöpande internutbilda dig på husbilars konstruktion och uppbyggnad, både på vår anläggning i Örebro och på HYMER-fabriken i Tyskland. För mer information om vår anläggning i Örebro besök http://www.hymercenter.se/om-hymer-center/hymer-center-orebro/

Maila in ditt intresse till jobb-hco-serviceradgivare@hymercenter.se

Om HYMER Center

HYMER Center har en årsomsättning idag på över 400 miljoner kronor och är ett av Sveriges ledande företag inom försäljning och fullservice av husbilar med 5 helägda försäljningsanläggningar. Vi har bedrivit vår verksamhet i 50 år sedan 1968 och levererar idag husbilar från HYMER-gruppen – Europas största och anrikaste husbilskoncern. Idag har HYMER Center två anläggningar i Örebro, en i Ängelholm, en i Stockholm, och en i Göteborg. Som kund hos HYMER Center får man hjälp med allt – chassiservice, montering av tillbehör, installation av multimedia och skadereparationer. Vår unika breda kunskap och långa erfarenhet ger en trygghet för våra kunder även efter husbilsköpet. Idag jobbar över 40 medarbetare på våra anläggningar runt om i Sverige.