Örebro, Ängelholm, Stockholm och Göteborg

Nyheter

Säljare sökes till Göteborg

Husbilsbranschen är en starkt växande framtidsbransch och i media nämns husbilen ofta som lösningen på vårt framtida semestrande och nyckeln till avkoppling i våra hektiska liv. Vi på HYMER Center är med och leder utvecklingen av branschen, och nu behöver vi fler hängivna medarbetare till vårt team. Vill du sälja nya och begagnade husbilar från Europas ledande och anrikaste varumärken? Då ska du genast söka tjänsten som husbilssäljare till vår försäljningsanläggning i Göteborg.

Hur ser din arbetsdag ut?

Som husbilssäljare på vår anläggning i Göteborg kommer du att jobba med försäljning av nya husbilar av märkena HYMER, Bürstner och Carado, samt begagnade husbilar av samtliga varumärken. Du deltar i hela försäljningsprocessen, från första kontakt med kunden, till leverans av fordonet och uppföljning. Din kundgrupp består av besökande kunder i våra utställningshallar samt inkommande förfrågningar via hemsida, e-post och telefon. Din arbetsdag kommer vara innehållsrik och växlande, både i tid och i arbetsuppgifter. Du är också en viktig kugge i processen för att våra kunder bemöts och omhändertas på ett kundorienterat och säljande sätt, då du är vårt företags ansikte utåt. Du deltar också i att bilar och utställningshallen hålls i ett säljande skick.

Hur ser vår kund ut?

Den största delen av våra kunder börjar närma sig pension eller har gått i pension och söker en professionell leverantör. Man måste vara en god lyssnare för att kunna leda kunden till rätt val av husbil. Som säljare av husbil, säljer du en upplevelse av en kompromisslös fritid samt en teknisk avancerad husbilsprodukt. För att bli framgångsrik och få kundens förtroende är det viktigt med mycket god produktkännedom. Det förväntas också att du som säljare alltid håller dig informerad kring nyheter, branschtrender och den tekniska utvecklingen. Har du säljerfarenhet från bilbranschen ser vi det som en extra merit.

Vem söker vi?

Du är ansvarsfull, stresstålig, professionell och älskar försäljning. Du slutför det du påbörjat, håller det du lovat, och är organiserad och noggrann. Du uppskattar att lösa uppkomna situationer på ett okomplicerat sätt, tar egna initiativ, trivs med ansvar samtidigt som du är en prestigelös lagspelare. Du har bra datorvana och dokumenterad erfarenhet inom försäljning.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder en heltidsanställning med fast månadslön och provisionsdel. Vi kommer att fortlöpande internutbilda dig på husbilars konstruktion och uppbyggnad, både på vår huvudanläggning i Örebro och på husbilsfabriker runt om i Europa. För rätt person är detta ett mycket spännande uppdrag, med stor utvecklingspotential.

Ta kontakt med oss!

Denna tjänsten kommer att tillsättas såfort vi har hittat rätt person för jobbet. Vi kräver inte långa personliga brev och CVs om du redan idag arbetar inom försäljning. Det viktigaste är att du tar kontakt med oss, så vi vet att intresset finns.

Maila in ditt intresse till jobb-hcg-saljare@hymercenter.se

Om HYMER Center

HYMER Center har en årsomsättning idag på över 400 miljoner kronor och är ett av Sveriges ledande företag inom försäljning och fullservice av husbilar med 6 helägda försäljningsanläggningar. Vi har bedrivit vår verksamhet i 50 år sedan 1968 och levererar idag husbilar från HYMER-gruppen – Europas största och anrikaste husbilskoncern. Idag har HYMER Center anläggningar i Örebro, Ängelholm, Stockholm, Göteborg och Umeå. Som kund hos HYMER Center får man hjälp med allt – chassiservice, montering av tillbehör, installation av multimedia och skadereparationer. Vår unika breda kunskap och långa erfarenhet ger en trygghet för våra kunder även efter husbilsköpet. Idag jobbar över 40 medarbetare på våra anläggningar runt om i Sverige.