Örebro, Ängelholm, Stockholm och Göteborg

Nyheter

Servicetekniker sökes till Göteborg

Husbilsbranschen är en starkt växande framtidsbransch och i media nämns husbilen ofta som lösningen på vårt framtida semestrande och nyckeln till avkoppling i våra hektiska liv. Vi på HYMER Center är med och leder utvecklingen av branschen, och nu behöver vi fler hängivna medarbetare till vårt team. Vill du serva husbilar från Europas ledande och anrikaste varumärken? Då ska du genast söka tjänsten som servicetekniker till vår fullserviceanläggning i Göteborg.

Hur ser din arbetsdag ut?

Som chassitekniker/fordonstekniker på vår anläggning i Göteborg kommer du först och främst att arbeta med underhållsservice på våra egna samt kunders husbilar. Dessa är byggda på transportbilschassier så som Fiat Ducato, Ford Transit och Mercedes-Benz Sprinter, mm. I dina arbetsuppgifter kommer det dessutom ingå montering av extrautrustning, samt reparationer av husbilarnas bodel och interiör. Du kommer även att arbeta med modern felsökning.

Vem söker vi?

Vi vill att du minst har gymnasial fordonsutbildning, samt ett par års yrkesvana som fordonsmekaniker. Du känner dig själv som en tusenkonstnär och är van att arbeta självständigt. Du är stolt över din yrkesskicklighet och förmåga att utföra dina arbetsuppgifter med kvalité. Du är van vid att arbeta med dagens moderna felsökningsteknik och har ambition att lära dig morgondagens teknik.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder en unik chans till rätt person med heltidsanställning och fast månadslön. En trygg arbetsplats med branschens mest kompetenta medarbetare. Ett företag med över 50 års erfarenhet och ständig tillväxt. Vi älskar rent och snyggt, ordning och reda och vår filosofi ”Omtanke om Kunderna, Medarbetarna och Företaget” genomsyrar hela vår verksamhet.

Maila in ditt intresse till jobb-hcg-servicetekniker@hymercenter.se

Om HYMER Center

HYMER Center har en årsomsättning idag på över 400 miljoner kronor och är ett av Sveriges ledande företag inom försäljning och fullservice av husbilar med 6 helägda försäljningsanläggningar. Vi har bedrivit vår verksamhet i 50 år sedan 1968 och levererar idag husbilar från HYMER-gruppen – Europas största och anrikaste husbilskoncern. Idag har HYMER Center anläggningar i Örebro, Ängelholm, Stockholm, Göteborg och Umeå. Som kund hos HYMER Center får man hjälp med allt – chassiservice, montering av tillbehör, installation av multimedia och skadereparationer. Vår unika breda kunskap och långa erfarenhet ger en trygghet för våra kunder även efter husbilsköpet. Idag jobbar över 40 medarbetare på våra anläggningar runt om i Sverige.