Örebro, Ängelholm, Stockholm och Göteborg

Nyheter

Rekondtekniker sökes till Göteborg

Husbilsbranschen är en starkt växande framtidsbransch och i media nämns husbilen ofta som lösningen på vårt framtida semestrande och nyckeln till avkoppling i våra hektiska liv. Vi på HYMER Center är med och leder utvecklingen av branschen, och behöver nu fler hängivna medarbetare till vårt team. Vill du arbeta med invändig och utvändig rekonditionering av nya och begagnade fordon? Då ska du inte tveka att söka denna tjänst!

Hur ser din arbetsdag ut?

På vår anläggning i Göteborg kommer du att arbeta med invändig och utvändig rekonditionering av nya och begagnade husbilar. Ditt arbete är mycket skiftande och varje dag lär du dig nya saker och får sätta tänderna i nya tekniska lösningar. I ditt ansvar ligger t.ex. att göra klart leveransfordon innan de når sina nya ägare. I dessa fordon handlar det mest om att avlägsna täckplast, dammsuga och torka av ytor samt att provköra funktioner enligt ett protokoll. En utvändig tvätt av fordonet görs och speglar och fönster putsas av. Du kommer också att rekonditionera våra kundinbyten där fokus är att göra fordonen så attraktiva som möjlighet – vi är kända att ha toppklass på våra begagnade fordon.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har mycket energi och fart, som ser rekonditionering och rent och snyggt som något roligt, och inte som ett nödvändigt ont. Du har öga för detaljer, är noggrann och förstår varför ditt jobb är ett väldigt viktigt steg i vår försäljningsprocess. Har du tidigare erfarenhet av polering ser vi det som en merit.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder en unik chans till rätt person med heltidsanställning och fast månadslön. En trygg arbetsplats med branschens mest kompetenta medarbetare. Ett företag med över 50 års erfarenhet och ständig tillväxt. Vi älskar rent och snyggt, ordning och reda och vår filosofi ”Omtanke om Kunderna, Medarbetarna och Företaget” genomsyrar hela vår verksamhet.

Maila in ditt intresse till jobb-hcg-rekondtekniker@hymercenter.se

Om HYMER Center

HYMER Center har en årsomsättning idag på över 400 miljoner kronor och är ett av Sveriges ledande företag inom försäljning och fullservice av husbilar med 6 helägda försäljningsanläggningar. Vi har bedrivit vår verksamhet i 50 år sedan 1968 och levererar idag husbilar från HYMER-gruppen – Europas största och anrikaste husbilskoncern. Idag har HYMER Center anläggningar i Örebro, Ängelholm, Stockholm, Göteborg och Umeå. Som kund hos HYMER Center får man hjälp med allt – chassiservice, montering av tillbehör, installation av multimedia och skadereparationer. Vår unika breda kunskap och långa erfarenhet ger en trygghet för våra kunder även efter husbilsköpet. Idag jobbar över 40 medarbetare på våra anläggningar runt om i Sverige.