Örebro, Ängelholm, Stockholm och Göteborg

Nyheter

Godsmottagare/Lagerarbetare sökes till Örebro

Husbilsbranschen är en starkt växande framtidsbransch och i media nämns husbilen ofta som lösningen på vårt framtida semestrande och nyckeln till avkoppling i våra hektiska liv. Vi på HYMER Center är med och leder utvecklingen av branschen, och behöver nu fler hängivna medarbetare till vårt team. Vill du arbeta med godsmottagning på ett av Sveriges modernaste husbilsföretag? Då ska du inte tveka att söka denna tjänst!

Hur ser din arbetsdag ut?

På vår anläggning i Örebro kommer dagligen mycket gods från våra leverantörer och fabriker. Ditt ansvar är att ta emot all gods, och hantera det så det kommer till rätt ställe. Du kommer även att paketera och skicka mycket gods till våra kunder och företagspartners runt om i Sverige och Europa. Arbetet är mycket varierande och att vara snabb på tangentbordet underlättar mycket i detta jobb. Viss kundkontakt via e-post och telefon kan också förekomma, då vår reservdelsavdelning växer som aldrig förr just nu.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har mycket energi och fart, som gillar att jobba på och hålla rent och snyggt omkring dig. Ordning och reda är A och O i vår verksamhet och något som vi värdesätter mer än nåt annat. Du kommer också att köra hjullastare samt truck. Så truckkort är ett måste.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder en unik chans till rätt person med heltidsanställning och fast månadslön. En trygg arbetsplats med branschens mest kompetenta medarbetare, där det finns mycket ansvar att växa i om du själv vill utvecklas. Ett företag med över 50 års erfarenhet och ständig tillväxt. Vi älskar rent och snyggt, ordning och reda och vår filosofi ”Omtanke om Kunderna, Medarbetarna och Företaget” genomsyrar hela vår verksamhet.

Maila in ditt intresse till jobb-hco-godsmottagare@hymercenter.se

Om HYMER Center

HYMER Center har en årsomsättning idag på över 400 miljoner kronor och är ett av Sveriges ledande företag inom försäljning och fullservice av husbilar med 6 helägda försäljningsanläggningar. Vi har bedrivit vår verksamhet i 50 år sedan 1968 och levererar idag husbilar från HYMER-gruppen – Europas största och anrikaste husbilskoncern. Idag har HYMER Center anläggningar i Örebro, Ängelholm, Stockholm, Göteborg och Umeå. Som kund hos HYMER Center får man hjälp med allt – chassiservice, montering av tillbehör, installation av multimedia och skadereparationer. Vår unika breda kunskap och långa erfarenhet ger en trygghet för våra kunder även efter husbilsköpet. Idag jobbar över 40 medarbetare på våra anläggningar runt om i Sverige.