Örebro, Ängelholm, Stockholm och Göteborg

Om Hymer Center

Om HYMER Center

I närmare 50 år har vi levererat husvagnar och husbilar av högsta kvalitet med ett tydligt fokus: Omtanke om Kunden, Medarbetarna och Företaget.

Vårt företag som bildades år 1968 är idag en framgångsrik kedja som tillhandahåller husbilar av högsta kvalitet till kunder i hela Sverige. Hos oss hittar du nya husbilar från HYMER, nya husbilar från Carado och dessutom begagnade husbilar.

Den HYMER-anda som råder hos oss präglas av noggrannhet, ansvar, god ordning och hög moral. Alla som jobbar här är noga med att visa sin respekt för kunder, leverantörer och varandra. Vi befinner oss ständigt i framkant gällande kunskap och erfarenhet. Detta är möjligt tack vare stora investeringar i utbildning och en lärande organisation där det vi kallar ”medarbetarkurage” råder.

Vår drivkraft är passionen för husbilar och inget annat företag i branschen har investerat mer resurser på eftermarknad än vi. Därför kan du som kund känna trygghet genom hela affären, både vid köp, service och framtida inbyte eller försäljning.